+386 31 336 113

Prodaja ledomatov Wessamat

Led pri vsaki hladni pijači predstavlja zaključeno celoto in kakovost ledu lahko pusti trajen vtis. Wessamat led je zelo trd in kristalno čist. Tali se počasi ter s tem gostom omogoča, da dlje uživajo pri pitju pijače. Le polne in bistre kocke ledu ustvarijo pri gostu atmosfero popolnosti.

Ledomat WESSAMAT IC 135 EC v 24 urah izdela do 125 kg ledu. Proizvaja polne kocke standardne velikosti 30 X 30 X 30 mm in teže ca. 30 g.

Če vas zanima nakup visoko kakovostnega ledomata Wessamat nas pokličite in z veseljem vam bomo ustregli. Lahko vam pomagamo tudi urediti vse potrebno za pridobitev leasinga ali kredita, da sami s tem ne boste izgubljali dragocenega časa.

Ponujamo tudi ledomate za proizvodnjo ostalih oblik ledu. Vso ponudbo si oglejte v pdf dokumentu ledomati Wessamat in Brice.

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte.

Prodaja Drobilcev ledu / Crusherj-ev

Drobljeni led se vse bolj uporabljajo v gastronomiji za pripravo pijač in koktajlov, kot tudi za predstavitve hrane in pijače. Naši drobilniki ledu so majhni, praktični, izredno učinkoviti in preprosti za uporabo. Popolnoma drobljeni led lahko pripravite že v nekaj sekundah.

Posebnost manjšega drobilca je kompaktna oblika. Osnovna površina manjšega modela C103 je manjša od lista papirja velikosti A4. Z višino 320 mm pa je zanj zanesljivo dovolj prostora na vsakem točilnem pultu.

Na voljo sta vam dva modela in sicer:

C 103 Kapaciteta drobljenja 3 kg/min Zalogovnik drobljenega ledu 1 kg Nerjaveče jeklo
C 105 Kapaciteta drobljenja 5 kg/min Zalogovnik drobljenega ledu 5 kg Nerjaveče jeklo

Če vas zanima nakup drobilca ledu nas pokličite in z veseljem vam bomo ustregli. Lahko vam pomagamo tudi urediti vse potrebno za pridobitev leasinga ali kredita, da sami s tem ne boste izgubljali dragocenega časa.

Najem ledomata ali drobilca ledu

Če vas zanima najem ledomata ali drobilca ledu nas pokličite in poiskali bomo za vas najbolj ugodno rešitev.