+386 31 336 113

Osebni prevzem

Led lahko po predhodnem dogovoru prevzamete tudi sami in s tem privarčujete strošek dostave ledu.

Osebni prevzem je možen od ponedeljka do petka, med 07.30 in 14.45 uro.

Dostava Ledu

Dostava Ledu

Suhega ledu ne dostavljamo, možen je samo osebni prevzem, od ponedeljka do petka, med 07.30 in 14.45 uro, na Brnčičevi ulici 45 v Ljubljani.

Dostava ostalega ledu poteka 24 ur, 7 dni v tednu - 24/7. V primeru, da vam led dostavimo na vaš naslov je minimalna vrednost naročila 20,00€ . Za osebni prevzem ledu, pa le ta znaša 5,00€. Vse cene naših izdelkov in pogoje nakupa najdete na zavihku Cenik.

Dostava ledu je na območju Ljubljane, ob naročilu nad 30,00 € ledu brezplačna. Ob manjših naročilih in ob dostavi ledu na druge slovenske regije se obračuna prevoženi kilometer, ki znaša 1,20€.

Led je pakiran v plastične vreče po 10 kg, ter ga dostavljamo z vozilom za prevoz ledu ali pa v izolacijskih embalažah – coolerjih, v katerih led zdrži tudi do 5 dni.

Led pakiran v vrečke po 2 kg, lahko kupite na vseh lokacijah naših poslovnih partnerjev: Petrol, Spar, Interspar, Tuš, Mol, Logo, Bauhaus, ... , ki jih najdete na zavihku Kje kupiti.

Urgentna dostava ledu v eni uri

Ker vam želimo ponuditi vrhunsko storitev, vam lahko led dostavimo kadar vam ustreza. Nudimo vam urgentno dostavo ledu »v eni uri«. Urgentna dostava velja samo za ljubljansko regijo. Led se zaračuna po veljavnem ceniku, vendar je cena ledu in vrednost minimalnega naročila v tem primeru 100% višja.

Suhega ledu ne dostavljamo urgentno, saj ga je potrebno naročiti en dan v naprej.