+386 31 336 113

Prodaja ledu

HaloLed je specialist za proizvodnjo in dobavo pakiranega ledu za različne priložnosti. Ker nam je vaše zadovoljstvo na prvem mestu, zagotavljamo prvovrstne izdelke in vrhunsko storitev, ter vam s tem pomagamo do večjih dobičkov in boljšega ugleda. Proizvodnja in dostava ledu potekata neprekinjeno 24 ur na dan, sedem dni v tednu - 24/7.

Led pripravljamo iz filtrirane in dezinficirane vode na izvrstnih napravah in vam s tem zagotavljamo prvovrstne izdelke. Z dvourno dostavo ledu in s 24-urnim dežurnim centrom v ljubljanski, koprski, celjski in mariborski regiji pa vam nudimo vrhunsko storitev.

Zadostna količina ledu je ključna za uspeh vašega dogodka. Na porabo vplivajo poleg števila gostov in trajanja dogodka tudi zunanja temperatura, pravilna uporaba izolacijske embalaže in tudi ravnanje s samim ledom. Mnogo bolje je, da je ledu preveč, kot da ga zmanjka.

Led HaloLed pakiramo v vrečke, in sicer trgovinsko pakiranje 2 kg (opremljeno z EAN kodo) in grosistično pakiranje 12,5 kg. Led lahko hranite v vaših hladilnikih, hladilnih torbah ali pa v naši izolacijski embalaži – skrinji, v kateri led zdrži tudi do 3 dni.

Izolacijsko embalažo lahko naročite ob naročilu ledu in ob dostavi zanjo plačate najem in kavcijo, ki vam jo v celoti vrnemo ob vračilu izolacijske embalaže. V primeru poškodovane ali odtujene izolacijske embalaže vam zaračunamo njeno polno nakupno vrednost.

Vrste ledu

 • Kocke ledu HaloLedKocke ledu HaloLed
  … se uporabljajo kot dodatek k pijačam ali pa za hlajenje le teh v »party vedru«.
 • Kocke ledu HoshizakiKocke ledu Polne kocke
  … so ledene kocke višjega razreda, topijo se počasneje in se uporabljajo kot dodatek k pijačam.
 • Drobljeni ledDrobljeni led
  … se uporablja za pripravo cocktailov, za hlajenje hrane v vitrinah in ribarnicah.
 • Led krogliceLed kroglice
  … ledene kroglice premera ca. 4 cm in se uporabljajo kot prestižni dodatek za hlajenje pijač.
 • Suhi ledSuhi led
  … ima zelo širok spekter uporabe, od hlajenja v gospodinjstvu in industriji pa do uporabe v medicini.

Kocke ledu Polne kocke, ledene krogle, diamanti

Kocke HaloLed so ovalne oblike in jih proizvajamo iz filtrirane ter dezinficirane vode na vrhunskih napravah. Po obliki so podobne standardnim gostinskim kockam, le da so večje in se zaradi tega talijo počasneje. Kocke ledu so velikosti 33 mm, fi 28 mm in teže ca. 18 g.

Suhi led

V času se vedno bolj uveljavlja suhi led, kot hladilno sredstvo ali kot atrakcija pri pripravljanju koktajlov. V prodaji se dobi suhi led različnih oblik. Pri nas ga lahko kupite v obliki manjših peletov premera ca. 3 mm - malo večja riževa zrna. Minimalno naročilo suhega ledu je 5 kg. Cene ostalih vrst ledu si lahko pogledate na zavihku Cenik.

Opozorilo!

Suhi led je ob nepravilni uporabi lahko zelo nevaren! Lahko povzroči hladne opekline oziroma ozebline. Suhega ledu ne uporabljajte brez primernih zaščitnih rokavic. Nikoli ga ne dajajte v pijačo in ga ne uživajte! Suhi led ne sme priti v stik s kožo, usti ali očmi. Ne vdihavajte hlapov! Sproščen plin lahko v visokih koncentracijah deluje dušljivo. Pri uparjanju večjih količin suhega ledu v zaprtih prostorih takoj zapustite območje. Poskrbite za zadostno prezračevanje. Suhega ledu ne hranite v tesno zaprtih posodah. Suhi led hranite zunaj dosega otrok!