+386 31 336 113

Led kocke

Led je nepogrešljiv za vse, ki organizirate kakršno koli prireditev, dogodek, druženje ali celo aktivnost. Veselica, piknik, rojstni dan, poroka, zabava, koktajl parti, koncert, jadranje, fantovščina ali dekliščina, modna revija ... Kar težko je najti dogodek, ko ledu ne bi potrebovali.

Zadovoljni gostje

Pijača, postrežena na vašem dogodku z ledenimi kockami HaloLed, bo zagotovo pripomogla k pravemu vzdušju. Led izdelujemo iz filtrirane in dezinficirane vode. Uporabljamo le vrhunske naprave in naš led se topi počasi. To vašim gostom omogoča, da dlje časa uživajo pri pitju pijače. Zadovoljni gostje so tisto, za kar se je vredno potruditi.

Temperatura pijače

Če temperatura pijače ni primerna, ni pijača nič drugega kot žalostna vodica. Vsaka vrsta pijače ima določeno temperaturo, pri kateri mora biti postrežena. Razne kole bi morale imeti najnižjo temperaturo, in sicer od 4 do 6 stopinj Celzija. Sicer pa se lahko led na željo gosta dodaja k vsaki pijači. Skorajda pa ni koktajla, ki se ga ne pripravlja z obilico ledu.

Zadostna količina ledu

Zadostna količina ledu je ključna za uspeh vašega dogodka. Na porabo vplivajo poleg števila gostov in trajanja dogodka tudi zunanja temperatura, pravilna uporaba izolacijske embalaže in tudi ravnanje s samim ledom. Mnogo bolje je, da je ledu preveč, kot da ga zmanjka. Na zavihku Koliko ledu potrebujete si lahko z našim okvirnim kalkulatorjem sami izračunate, koliko ledu boste potrebovali.

Pakiranje ledu

Pri nas lahko kupite led kocke HaloLed (standarne gostinske oblike) ali polne kocke Hoshizaki. Led pakiramo v vreče po 10 ali 20 kg in po želji v izolacijsko embalažo – stiropor škatlo, v kateri led zdrži do 3 dni. Led lahko hranite tudi v vaših hladilnikih, hladilnih torbah ali zamrzovalnikih, vendar morate upoštevati, da potrebujete skoraj 3 krat več prostornine v litrih kolikor kilogramov ledu boste hranili. Primer: če imate 20 kg ledu, potrebujete skoraj 60 L prostora za shranjevanje, oziroma v 15 L vedro lahko shranite približno 5 kg ledu!

Naročanje ledu

Led lahko naročite kadarkoli, 7 dni v tednu, 24 ur na dan. Dosegljivi smo na telefonski številki +386 31 336 113 ali na elektronski naslov info@haloled.si.

Vse vrste ledu, ki ga lahko kupite pri nas lahko najdete na zavihku Prodaja.